گزارش خرابی لینک
لینک خراب شده را به ما اطلاع دهید تا اصلاح کنیم .
اطلاعات را وارد کنید .
no-img
آخرین اخبار اندرویدی :
اپلیکیشن لاغری و سلامتی بدون رژیم اپلیکیشن لاغری و سلامتی بدون رژیم
14 / ژانویه / 2016
بازدید : 479
نظرات : 0 دیدگاه
نویسنده : آیدیا تیم
موضوعات : اخبار

tablet-whatsapp-696x522

چیز های دوست داشتنی زیادی در واتس اپ وجود دارد اما نکات منفی نیز وجود دارند. اعلام آخرین بازدید یکی از این موارد است. به این ترتیب همه متوجه میشوند که دقیقا کی آنلاین بوده اید و چه پیام هایی برای شما ارسال شده و آیا شما میتوانستید آن پیام ها را ببینید یا خیر. اما راه حلی برای حفظ حریم خصوصیتان وجود دارد که ما آن را به شما نشان میدهیم.
شما میتوانید زمان آخرین بازدیدتان را بین همه، مخاطبان، و فقط خودتان به اشتراک بگذارید. متاسفانه در حالتی که آخرین بازدید فقط برای خودتان قابل رویت باشد نیز، آنلاین بودنتان برای همه قابل رویت است.
ابتدا انتخاب کنید که کدام حالت را میخواهید بعد مراحل زیر را دنبال کنید تا آن را انتخاب کنید. این مراحل در پلت فرم هایی مختلف میتواندد متفاوت باشند.

واتس برای اندروید

whatsapp_android_last_seen_settings_ndtv-1024x577

چگونه آخرین بازدید خود را در واتس اپ پنهان کنید؟
  1. وارد واتس اپ شده و منو را باز کنید. این گزینه معمولا یک سمبل سه نقطه ای در گوشه بالا سمت راست است، برخی نیز در پایین صفحه دکمه منو دارند.
  2. در زیر منو وارد گزینه تنظیمات شوید.
  3. گزینه حریم خصوصی را پیدا کرده و وارد آن شوید.
  4. در حریم خصوصی، گزینه آخرین بازدید در زیر گروه چه کسی میتواند اطلاعات شخصی مرا ببیند، دیده میشود. روی آن بروید و انتخاب کنید که میخواهید چه کسانی به اطلاعات شخصی شما دسترسی داشته باشند. همه ( اطلاعات شما برای هر کسی که شمارتان را داشته باشد قابل مشاهده خواهد بود )، مخاتبان من ( فقط مخاطبانتان میتوانند اطلاعاتتان را ببینند ) و هیچکس ( هیچکس نمیتواند اطلاعاتتان را ببیند و متقابلا شما نیز نمیتوانید اطلاعات آن ها را ببینید.)

واتس اپ برای آیفون

whatsapp_iphone_last_seen_settings_ndtv-1024x547

  1. واتس اپ را باز کرده و از گوشه پایین سمت راست، وارد تنظیمات شوید.
  2. حالا در تنظیمات وارد گزینه ای به نام اکانت شوید.
  3. در اکانت به قسمت حریم خصوصی بروید.

و در آخر روی آخرین بازدید رفته و از آن جا انتخاب کنید که میخواهید چه کسانی به اطلاعات شخصی شما دسترسی داشته باشند. همه ( اطلاعات شما برای هر کسی که شمارتان را داشته باشد قابل مشاهده خواهد بود )، مخاتبان من ( فقط مخاطبانتان میتوانند اطلاعاتتان را ببینند ) و هیچکس ( هیچکس نمیتواند اطلاعاتتان را ببیند و متقابلا شما نیز نمیتوانید اطلاعات آن ها را ببینید.)

دیدگاهی بگذارید

avatar
  اشتراک  
اطلاع از
آمار بازدید
تبلیغات